Muziek voor doelgroepen

Ben je nog te jong voor muziekles of wil je gewoon ongedwongen bezig zijn met muziek? Dan is een van de onderstaande cursussen die wij regelmatig verzorgen misschien iets voor je! Neem contact op met informatie@muziekschoolkrimpenaandelek.nl voor meer informatie!

Muziek op Schoot

Muziek op SchootMuziek op Schoot is bedoeld voor de allerkleinsten: een groep voor de dreumesen van 1 jaar, en een groep voor de peuters van 2 en 3 jaar. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden ze allemaal één groep geplaatst of in twee aparte groepen. In zes tot acht interactieve lessen van 40 minuten ga je samen met je kind een ontdekkingsreis aan door de muziek! De groepjes zijn gezellig klein (minimaal 6, maximaal 12 deelnemers) en na afloop is er gelegenheid om nog even een kopje koffie te drinken samen met de juf. Kijk in de agenda wanneer de volgende cursus start!

Maak Muziek!

Muziek in de Klas met boomwhackersMaak Muziek! is ontstaan als een door de kinderen zelf aangedragen spin-off van Muziek in de Klas, het muziekonderwijs dat in het project MuzieKLokaal aan de groepen 3 en 4 wordt gegeven. De doelgroep is kinderen van zes tot acht jaar. De cursus is onderverdeeld in een beginnerscursus van 12 lessen en direct aansluitend een vervolgcursus van 16 lessen. In deze 28 weken kom je alles te weten over noten, ritmes, zingen en dansen. Een ideale opmaat naar het bespelen van een instrument! Kijk in de agenda wanneer de volgende cursus start!

AMV voor volwassen

Er is niets leuker dan met muziek bezig zijn. Maak ongedwongen kennis met de beginselen in onze cursus Algemene Muzikale Vorming voor volwassenen. Er is nog geen cursus vastgesteld, maar graag horen we van je als je geïnteresseerd bent. We zullen van jullie wensen uitgaan bij de invulling, zoals het aantal weken.

Senioren-AMV

Je bent nooit te oud om te leren, maar met het leren houden we wel rekening met de leeftijd: de nadruk ligt op het plezier, niet op het bereiken van vastgestelde doelen. Ook voor deze cursus hebben we nog geen details, maar flexibiliteit in dag en locatie staat voorop. Laat het ons weten als je interesse hebt!