April-update m.b.t. corona

Met de deze week aangekondigde verlenging van de maatregelen is het ondenkbaar dat het muziekonderwijs voor de meivakantie alweer kan beginnen, en er is allerminst zekerheid over de periode daarna. Bovendien heeft het Cultuurhuis alle reserveringen tot eind mei al geannuleerd.

Voor de individuele muzieklessen hebben onze zeer enthousiaste docenten afgelopen weken al op allerlei manieren digitaal lesgegeven. Daarmee willen we doorgaan: omdat continuïteit goed is, omdat het de week breekt en niet in de laatste plaats om onze docenten te steunen! De docenten zullen contact met jullie opnemen; als online lessen echt niet mogelijk is, laat het de docent en/of ons zo snel mogelijk weten, zodat we kunnen kijken of er iets mogelijk is!

AMV en Maak Muziek! stoppen tot nader bericht. We gaan proberen de lessen Maak Muziek! in te halen, voor AMV zal dat niet lukken. Als er meer duidelijkheid is vanuit de overheid, bepalen we hoe we de rest van het jaar kunnen indelen en wat de gevolgen zijn voor de cursusgelden.

De examens zijn geannuleerd door de ZHBM en de verwachting is dat ze niet voor eind september ingehaald kunnen worden. De theorielessen worden daarom ook tot nader bericht opgeschort. We komen erop terug als de situatie duidelijker wordt.

We willen ook graag laten weten dat wij onze docenten, allen ZZP’ers, deze maanden volledig steunen. De docenten gaan natuurlijk gewoon door met het lesprogramma, de cursusleidsters betalen we in ieder geval de eerste drie maanden gewoon uit.

We wensen iedereen veel kracht en gezondheid in deze maanden, en we hopen snel weer met elkaar muziek te kunnen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *