Nieuwe cursussen Muziek op Schoot (0-4) en Maak Muziek (groep 1-3 en groep 4-6)!

Over een tijdje gaan er weer twee beginnerscursussen van start: Muziek op Schoot voor de allerkleinsten en Maak Muziek! voor leerlingen van de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. Lees verder om er alles over te weten te komen!

Muziek op Schoot
Heb je een peuter of kleuter tussen 9 maanden en 4 jaar oud? Laat hem of haar dan de eerste stapjes in de mooie wereld van de muziek zetten! Onder professionele leiding begint op vrijdag 8 maart weer een cursus Muziek op Schoot in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. De cursus duurt 6 weken en kost slechts €45.

Afgelopen jaar hebben we deze cursus twee keer gegeven en allebei de keren zat de cursus lekker vol. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we twee groepen maken: één met de allerkleinsten tot en met 2 jaar (om 09:30), en één voor de kinderen van 3 jaar (om 10:30). Natuurlijk doe je als ouder gewoon mee!

Je kan je ook opgeven als je niet in Krimpen aan de Lek woont, we hebben vaak deelnemers uit Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk of nog verder!

(Aanmelden is niet meer mogelijk.)

Maak Muziek!
Zit je in groep 6 of lager en wil je kennismaken met muziek? Een aantal weken leuk bezig zijn met zingen, instrumenten ontdekken en meer? Geef je dan op voor de cursus Maak Muziek! die op maandag 18 februari van start gaat – van 15:30 tot 16:00 voor de groepen 1 t/m 3 en van 16:00 – 17:00 voor de groepen 4 t/m 6!

In de 8 weken die de cursus duurt leer je genoeg om als afsluiting een keertje mee te doen met het Jeugd- en Opleidingsorkest van Muziekvereniging Crescendo! Wat is er nu leuker dan samen met een groep enthousiaste muzikanten de mooiste muziek te spelen?

Het tarief voor 8 lessen Maak Muziek! is €30 (groep 1 t/m 3) of €60 (groep 4 t/m 6). Hiervoor krijg je een blokfluit te leen en lesmateriaal om uit te werken.

(Aanmelden is niet meer mogelijk.)

Wil je verder? Bij voldoende aanmeldingen starten we na de zomervakantie een cursus Maak Muziek! die het hele schooljaar duurt. Je leert in 40 weken zóveel, dat je daarna door kan stromen op een instrument dat je graag wil leren spelen!

2 antwoorden op “Nieuwe cursussen Muziek op Schoot (0-4) en Maak Muziek (groep 1-3 en groep 4-6)!”

 1. Hallo,
  Onze Thom wil heel graag op muziekles.
  Hij is 3,5. Maar vrijdag is echt onmogelijk. Komt deze cursus ook nog op bijvoorbeeld woensdag of donderdagochtend?
  Groetjes Lidia

 2. Hallo Lidia,

  De komende cursus staat gepland op de vrijdag. Ik zie dat dat in het najaar ook al zo was, we zullen kijken of we een volgende cursus op een andere dag kunnen plannen! Moet dan wel binnen een half jaar, anders zit-ie op school :). Je hoort van ons!

  Als er anderen zijn die ook op woensdag- of donderdagochtend Muziek op Schoot willen volgen, laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kunnen we misschien een tweede cursus op een andere dag plannen!

  Siemen

Reacties zijn gesloten.