Tarieven

Muzieklessen

De onderstaande tarieven gelden vanaf 1 januari 2024. Alle tarieven zijn gebaseerd op 38 lessen van 25 minuten per kalenderjaar. Er zijn drie prijscategorieën:

  • Leerlingen uit de gemeente Krimpenerwaard onder de 18 jaar (onder de 21 jaar indien studerend) profiteren van een gesubsidieerd tarief.
  • Overige leerlingen onder de 21 jaar; deze leerlingen zijn vrijgesteld van btw.
  • Leerlingen van 21 jaar en ouder; het tarief is inclusief btw.
LeerlingPer jaarPer kwartaalPer maand
Jongeren uit gemeente Krimpenerwaard€ 450,00€ 113,00€ 38,00
Overige jongeren€ 912,00€ 228,00€ 76,00
Leerlingen van 21 jaar en ouder€ 1.103,52€ 275,88€ 91,96

Neem voor overige mogelijkheden (afwijkende duur, afwijkend aantal lessen of groepslessen) contact met ons op.

Opzeggen van muziekles kan op elk moment. De opzegtermijn bedraagt één kalendermaand volgend op de maand van opzegging.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wij vinden dat iedereen muziekles moet kunnen volgen. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wil je kind muziekles volgen maar is het lesgeld een probleem? Kijk dan eens of het Jeugdfonds Sport & Cultuur iets voor je kan doen!

Cursussen

De tarieven voor cursussen zoals Muziek op Schoot, Maak Muziek! en AMV zijn afhankelijk van de duur van de cursus en worden aangekondigd als de inschrijving open gaat.

Omdat de cursustarieven gebaseerd zijn op het aantal leerlingen, zijn deze niet-restitueerbaar: bij het voortijdig verlaten van de cursus wordt geen (gedeeltelijke) terugbetaling gedaan, ongeacht het aantal daadwerkelijk genoten cursusdagen.

Strippenkaart

Bij sommige gelegenheden (bijvoorbeeld open dag, braderie of afsluiting AMV) is het mogelijk een strippenkaart aan te schaffen voor een vast aantal lessen. Deze strippenkaart is niet overdraagbaar en is geldig tot en met de erop genoemde datum. De leerling neemt de strippenkaart mee naar iedere les om afgetekend te laten worden door de docent. Ongebruikte lessen zullen na de geldigheidsduur komen te vervallen; het is de verantwoordelijkheid van de leerling om de lessen zodanig te plannen dat alle lessen voor de einddatum genoten kunnen worden. Elke leerling kan slechts eenmaal gebruik maken van een strippenkaart.