Update muziekschool i.v.m. corona

UPDATE 15 MAART: De overheid heeft de maatregelen verlengd tot en met 6 april. De lessen van maandag 6 april zijn daarom ook niet mogelijk; wij bekijken op een later moment of we deze lessen (koper en slagwerk) in kunnen laten halen.


Ook binnen de Muziekschool ontkomen we er niet aan na te denken over hoe we om moeten gaan met de huidige ontwikkelingen van het coronavirus. Het bestuur heeft besloten alle activiteiten te stoppen tot en met vrijdag 3 april. We volgen hierbij het advies van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). Als de situatie het toelaat, beginnen de lessen weer vanaf 6 april, maar hier ontvangt u nog bericht over.

Per activiteit betekent dit het volgende:

  • Individuele muzieklessen stoppen tijdelijk. De lessen tot en met 3 april vervallen en worden niet ingehaald. Als de situatie duidelijker is informeren we u over het verrekenen van de gemiste lesdagen.
  • AMV stopt tijdelijk. De lessen van 17, 24 en 31 maart vervallen en worden niet ingehaald. Als de situatie duidelijker is informeren we u over het verrekenen van de gemiste cursusdagen.
  • Maak Muziek! stopt tijdelijk en wordt ingehaald. De lessen van 17, 24 en 31 maart worden verschoven naar 19 en 26 mei en 2 juni.
  • Theorielessen stoppen tijdelijk en worden ingehaald. De lessen van 20 en 27 maart worden verschoven naar 17 en 24 april. De les van vrijdag 3 april gaat wel door.

De inhaallessen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van het Cultuurhuis.

Bij veranderingen in de situatie zullen we u opnieuw op de hoogte brengen. We zullen dit bericht ook op onze website (muziekschoolkrimpenaandelek.nl) plaatsen en daar, wanneer nodig, updates zetten. We zullen uiterlijk 3 april een update per e-mail sturen aan onze leerlingen en cursisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *