Vanaf januari 3 nieuwe cursussen

In januari zullen we starten met drie nieuwe cursussen, waarmee iedereen tussen 0 en 8 aan de muziek wordt gezet! Daarna natuurlijk óók, maar dan in de vorm van individuele muziekles. Waarmee gaan we van start?

  • Muziek op Schoot begint op vrijdag 17 januari om 09:30. In zes lessen van 45-60 minuten laat je je kindje “op schoot” kennismaken met muziek: spelen, zingen, dansen en vooral plezier maken! De prijs van deze cursus is €45. Schrijf je uiterlijk 10 januari in!
  • Maak Muziek! begint op dinsdag 28 januari en is van 15:45 tot 16:30. Deze cursus is bedoeld voor iedereen uit groep 2 en 3 van de basisschool. In 10 lessen leer je spelenderwijs met elkaar muziek maken en zelfs al een beetje noten lezen! De prijs van deze cursus is €50. De data zijn altijd op dinsdag op bovenstaande tijd, maar buiten de schoolvakanties en het duurt tot 21 april, want 11 en 18 februari vervallen. De prijs is inclusief syllabus, maar exclusief (evt.) blokfluit. Deze kost per leerling €8,50. Schrijf je uiterlijk 22 januari in!
  • AMV (Algemene Muzikale Vorming) is de “nieuwe oude naam” voor Maak Muziek! voor de kinderen in groep 4 en 5 van de basisschool. Gedurende het hele jaar (40 lessen) leer je muziek maken, noten lezen en je kan al eindigen op een instrument! Kortom: alles wat je nodig hebt om door te stromen op een instrument naar keuze! Je sluit af met een echt concert. Ook deze cursus begint op dinsdag 28 januari en duurt van 18:15 tot 19:15. De prijs is €200 inclusief syllabus (maar exclusief blokfluit van €8,50). De cursus kan in 10 termijnen betaald worden. Schrijf je uiterlijk 22 januari in!

Alle cursussen vinden plaats in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek en worden door ervaren docenten gegeven. Blokfluiten kunnen aangeschaft worden via de Muziekschool. Download ook onze flyer en stuur hem door aan je vrienden, kennissen en collega’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *