Verdien jij ook tot € 5,00 voor de Muziekschool?

Aanstaande zaterdag 9 september kan je lekker buiten bezig zijn en tegelijkertijd geld verdienen voor de Muziekschool. Voor iedereen die meefietst, meewandelt of meespeurt tijdens “Krimpenerwaard in Beweging 2017” doneert de Rabobank tot maar liefst €5,00!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je op de dag zelf inschrijven, en op het inschrijfformulier aangeven dat de donatie voor deelnemer #40 (de Muziekschool) bedoeld is.

Met het geld dat we met deze en andere acties verdienen willen wij leuke dingen gaan doen voor alle leerlingen. Denk aan een nieuwe voorspeelavond in het najaar, instrumenten voor gebruik tijdens MuzieKLokaal, een betere radio gebruik tijdens de lessen of misschien wel gewoon een leuk muzikaal uitje voor alle leerlingen!

Wat kan je allemaal doen op 9 september?

  • Speciaal voor de jongste kinderen is er een avontuurlijke Kabouterroute in het Loetbos waarbij je lekker kunt puzzelen.
  • Voel jij je hier te stoer voor? Ga dan survivallen, ook in het Loetbos.
  • Je kan natuurlijk ook met de ‘gewone’ tochten meedoen: een wandeltocht van 9 kilometer of kies een van de twee fietstochten van iets meer dan 30 kilometer.

Kijk op kib2017.nl voor alle informatie!

Dus wat ga jij zaterdag doen?